Klantervaringen

Geplaatst door:

Lees hieronder hoe klanten ons hebben ervaren! Wilt u ook uw ervaringen met Altech Klussen delen?

U kunt hieronder het formulier invullen.

19

Comments

  1. Ria en Wim Vermaning  oktober 20, 2016

    Keuken van Brugman waarvan het folie van de fronten losliet. Brugman vertelde dat we nieuwe fronten konden kopen. Altech gevraagd en deze kon het folie eraf halen en de fronten in de perfecte kleur overspuiten. Fantastisch gedaan……en stukken goedkoper dan nieuwe fronten bij Brugman Keukens.
    Na een paar weken een aantal klussen in en rondom het huis door Altech laten uitvoeren, klasse gedaan. Wij zijn zeer tevreden over Altech. De afspraken nagekomen, kosten betaalbaar en goed werk verricht. Bedankt Altech en vast en zeker nummer 1 voor nieuwe klussen indien nodig.

    antwoorden
    • altechklussen  oktober 20, 2016

      Bedankt! Graag gedaan 🙂

      antwoorden
  2. Judith  augustus 19, 2016

    Zeer tevreden! Betrouwbaar, snel in het contact, meedenkend, en bovenal, bekwaam in het leggen van (in mijn geval) een mooie laminaatvloer.

    antwoorden
    • altechklussen  augustus 19, 2016

      Bedankt Judith

      antwoorden
  3. Helma  april 27, 2016

    Vorig jaar heeft Walter een laminaatvloer in mijn huis gelegd en daarbij de deuren op maat gemaakt. Ziet er perfect uit. Nog steeds erg blij mee.
    Afgelopen maand had ik lekkage aan leidingen en aan een radiator die ernorm verroest was. Hij is gelijk even komen kijken en binnen een week heeft hij dit naar volle tevredenheid verholpen. Een nieuwe radiator geplaatst en de leidingen en kraantjes vervangen. Goede service en ik vraag hem zeker weer als ik een klus heb.

    antwoorden
    • altechklussen  mei 3, 2016

      Graag gedaan Helma 🙂

      antwoorden
  4. Paul Dijkstra  februari 20, 2016

    Zeer tevreden met het keukenblad wat Walter heeft geplaatst. Een echte vakman!

    antwoorden
    • altechklussen  februari 20, 2016

      Bedankt, dat je er jarenlang van gaat genieten.

      antwoorden
  5. Karin  februari 14, 2016

    Zeer tevreden! Een buitendeur om laten zetten en een vaatwasser in laten bouwen. Snelle service en goed werk. Een aanrader!!

    antwoorden
    • altechklussen  februari 20, 2016

      Bedankt voor je leuke reactie.

      antwoorden
  6. Martin  oktober 27, 2015

    Vorige week heeft Altech Klussen voor mij wat installatiewerk verricht (elektra aangelegd in tuinhuis, moest vanuit meterkast komen). Volgend jaar wil ik mijn keuken gaan vervangen. Ik denk er sterk aan om hier Altech Klussen hier ook weer voor te vragen, zeker nu ik weet dat zij ook complete keukens kunnen leveren.

    antwoorden
    • altechklussen  oktober 27, 2015

      Beste Martin, bedankt voor uw compliment en ik wacht uw keukenwensen af 🙂

      antwoorden
  7. Daphne  oktober 6, 2015

    Onlangs heeft Walter een nieuwe wc bij ons geplaatst omdat de oude kapot was. Walter is een deskundig klusman, correct, op tijd en weet van aanpakken. Als we weer een klus hebben dan zullen we hem zeker weer vragen!

    antwoorden
    • altechklussen  oktober 27, 2015

      Beste Daphne, bedankt voor je positieve reactie. Ik zie graag uit naar de volgende klus.

      antwoorden
  8. altechklussen  september 7, 2015

    Helaas werkte de contractpagina de afgelopen paar dagen niet naar behoren en zijn uw mails niet bij ons aangekomen.
    Op dit moment is dit hersteld.
    Onze excuses voor het ongemak

    antwoorden
  9. Fam. Wieferink  augustus 17, 2015

    Keuken inbouwen en leidingwerk
    We hebben met Altech Klussen samengewerkt voor een keukenverbouwing. Heel goed werk! Advisering vooraf was heel erg goed; ook heel fijn was het op maat maken van afspraken in een persoonlijk gesprek, en duidelijkheid op de offerte. Bij de uiteindelijke klus was Walter op tijd aanwezig, had alle spullen / materialen mee, en was ook voorbereid op verrassingen. Het lastige van de klus was het bouwen van een koof voor de afzuiging. Dat heeft hij super goed gedaan. Het installeren van de keuken ging van een leien dakje. Wat me opviel is dat hij echt van aanpakken is en niet te veel treuzelen, en dat het of helemaal goed is of niet, en niet halfbakken. Das dus super fijn. Als kers op de taart viel ook op dat, ondanks dat de klus uitliep door het maatwerk van de koof, hij netjes doorging tot de klus af was. Hij is ten slotte ook goed bereikbaar voor nazorg (vragen om tips die we nog hadden). Ik beveel Altech van harte aan voor het inbouwen van keukens en andere verbouw klussen!

    antwoorden
  10. Bart en Ina  augustus 17, 2015

    Verbouw studentenhuis in optimale samenwerking met Altech klussenbedrijf
    We hebben een appartement (studentenhuis) voor onze dochter gekocht die in Groningen studeert. Er was sprake van nogal wat achterstallig onderhoud. We hebben contact met Walter (Altech klussenbedrijf) gezocht. Onze ervaring met dit klussenbedrijf is geweldig. Walter heeft ons zeer goed geadviseerd. De uitgevoerde werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd tegen een scherpe prijs. Iedere keer gaf Walter in goed overleg precies aan welke werkzaamheden wanneer uitgevoerd zouden worden en tegen welke prijs. De fakturen waren transparant en overzichtelijk en sloten perfect aan wat we afgesproken hadden. We zijn op geen enkele wijze negatief verrast, wel positief. We kunnen dit bedrijf van harte bij u aanbevelen.

    antwoorden
  11. Erwin en Marieke, Hoogkerk  augustus 17, 2015

    Altech Klussen heeft een prima klus geklaard door onze keuken op professionele wijze te plaatsen. Naast de standaard zaken heeft hij ook onze persoonlijke wensen goed vertaald in prima vakwerk.
    Walter is correct, op tijd en kan hem dan ook aanraden als een prima klusman!

    antwoorden
  12. Dhr. W. Snoek  augustus 17, 2015

    Onlangs heeft Walter van Altech Klussen een nieuwe vloer van 60m2 lamelparket gelegd in ons nieuwe huis.
    Vanaf het eerste moment was het contact correct, prettig en professioneel.
    De vloer is perfect gelegd, inclusief de plinten, om lastige hoekjes en verwarmingsbuizen.
    Er werd zeer netjes gewerkt, en afval werd keurig opgeruimd.
    De klus was in anderhalve dag geklaard, en de prijs was zeer redelijk.
    Een plintje, dat per ongeluk iets omhoog kwam, werd snel en kosteloos hersteld.
    Wij zijn er blij mee, en raden Walter zonder bedenkingen aan.

    antwoorden

Voeg een Commentaar